Επί τόπου καθαρισμός

Επί τόπου καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων, παιδικών σταθμών, πλοίων και σκαφών αναψυχής. Αλλά και οικιακών επίπλων όπως σαλονιών και στρωμάτων. Με εμπειρία και έμφαση στη λεπτομέρεια.
Τηλ. άμεσης επικοινωνίας: 6948087247

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό σκαφών αναψυχής, πλοίων της γραμμής, βιολογικό καθαρισμό σε σαλόνια και μοκέτες τόσο ιδιωτικών όσο και επαγγελματικών χώρων.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο μας, το εξειδικευμένο συνεργείο μας φθάνει στο χώρο σας την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα.
Χρησιμοποιώντας τα πιο φιλικά υλικά για εσάς και το περιβάλλον σας παρέχουμε εντός ολίγων ωρών το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και φυσικά στην πιο συμφέρουσα τιμή!

Επί Τόπου
Με υπευθυνότητα τα έμπειρα συνεργεία μας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνουν τον καθαρισμό στο χώρο σας των μοκετών και των χαλιών σας.
Με σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού πετυχαίνουμε τον βαθύ καθαρισμό τους με ελάχιστο χρόνο στεγνώματος για άμεση χρήση του χώρου.

Επί Τόπου Καθαρισμός σαλονιών
Εξειδικευμένο καθάρισμα για κάθε τύπο ταπετσαρίας (βαμβακερές, σατέν, αλκαντάρα, δερμάτινα) άριστο καθάρισμα σε βάθος με χρήση ξηρού αφρού χωρίς να αφήνουν κιτρινίλες, δυσάρεστες οσμές ή νερολεκέδες. Αφήνουμε το σαλόνι σας πεντακάθαρο και στεγνό έτοιμο για χρήση!

Επί Τόπου Καθαρισμός στρωμάτων
Με τη χρήση ουδέτερων και αντιαλλεργικών υλικών και με τη μέθοδο της κροκίδωσης στο σκούπισμα του στρώματος επιτυγχάνουμε την εξάλειψη και του τελευταίου μικροοργανισμού ενώ με τη χρήση ξηρού αφρού καθαρίζουμε κιτρινίλες, λεκέδες και αίματα αφήνοντας το στρώμα καθαρό και υγιεινό.

Επί Τόπου Καθαρισμός χαλιών – μοκετών
Τα συνεργεία μας με την μέθοδο ξηρού καθαρισμού προσφέρουν βαθύ καθαρισμό στις μοκέτες απομακρύνοντας βρωμιά λεκέδες και το περιττό χνούδι αφήνοντας τες καθαρές και υγιεινές με ελάχιστο χρόνο στεγνώματος για άμεση χρήση του χώρου .
Αυτή η μέθοδος ζωντανεύει τα χρώματα, αφαιρεί τα σημάδια, αναζωογονεί ακόμα και τα πιο επιβαρυμένα σημεία χωρίς καθαριστικά υπολείμματα, λεκέδες ή δυσάρεστες οσμές και είναι ασφαλής για παιδιά και κατοικίδια.
Με την ίδια προσοχή αναλαμβάνουμε και τον επί τόπου καθαρισμό τον πολύτιμων χαλιών σας. Ο καθαρισμός τους γίνεται με πρωτοποριακές μεθόδους που είναι εξειδικευμένες ανάλογος με το είδος του χαλιου σας. Με αυτες τις μεθόδους καθαρισμού δεν υπάρχει καμία περίπτωση ξεβάμματος ενώ επιτυγχάνεται τέλειος καθαρισμός σε βάθος.