Καθαρισμός – Φύλαξη

Ποιοτικός καθαρισμός και ασφάλιση των ειδών σας, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των μοκετών σας με συνέπεια υπευθυνότητα και εγγύηση για την δουλειά μας με την καλύτερη και ταχύτατη εξυπηρέτηση για εσάς. Με τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα και τα πιο φιλικά προϊόντα για τα παιδιά και τους μεγάλους.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Με την μακρόχρονη εμπειρία μας αλλά και την υπευθυνότητα που μας διακρίνει προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Στη Stimex ο καθαρισμός όλων των χαλιών και μοκετών που μας εμπιστεύεστε πραγματοποιείται στο χέρι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε βαθύ και λεπτομερή καθαρισμό, που θα βοηθήσει τα χαλιά σας να διατηρηθούν για περισσότερο καιρό στην αρχική τους κατάσταση. Αρχικά προβαίνουμε στην απολύμανση των χαλιών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και ατμοσυστήματα. Εν συνεχεία, ξεκινάμε τη διαδικασία του καθαρισμού με τη χρήση ειδικών βουρτσών. Κάθε χαλί χρήζει και διαφορετικής αντιμετώπισης. Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε σε όλα τα χαλιά, και στα χειροποίητα αλλά και στα χαλιά μηχανής, τα οποία καθαρίζονται με υλικά πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Στη συνέχεια ακολουθεί η διαδικασία στεγνώματος, όπου το χαλί/μοκέτα περνάει από ειδικά μηχανήματα, αλλά κρεμιέται και σε ειδικές κρεμάστρες που είναι τοποθετημένες σε χώρους στεγασμένους, χωρίς να επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να φθείρουν το χαλί. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του φυσικού στεγνώματος, ακολουθεί η συσκευασία των χαλιών σε ειδικές αεροστεγείς συσκευασίες και η φύλαξή τους σε χώρους που έχουν διαμορφωθεί ειδικά και τηρούν όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Εάν θέλετε κι εσείς να καθαρίσετε πραγματικά τα χαλιά σας με τον πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο, να τα διαφυλάξετε από την ανεπιθύμητη υγρασία και να τους χαρίσετε ζωή, τότε επιλέξτε τα ταπητοκαθαριστήρια Stimex στο Πέραμα.